header_logo.png 

SAS Halifax Regional User Group meeting

  • 30 Apr 2010
  • 7:45 AM - 11:04 AM
  • Halifax Club (1682 Hollis Street, Halifax)

 

The sun is shining, the flowers are starting to bloom...and that means it's time for another SAS Halifax Regional User Group meeting! The Spring meeting will be held on April 30 from 7:45 - 11:05am at the Halifax Club, and to coax you out of bed, complimentary breakfast and buffet will be provided!

 

To help us plan for catering, please register for the event online at http://www.sas.com/reg/offer/ca/SHRUG-April2010 by Monday, April 26. Meeting details and the agenda are below.

 

Hope to see you there,

Kevin Druhan

SHRUG Executive

------------------------------------------

SAS Halifax Regional User Group Meeting

 

Date: Friday, April 30, 2010 (7:45am - 11:05am)

Time: 7:45am - 11:05am

Venue: Halifax Club (1682 Hollis Street, Halifax)

 

Agenda

---------

7:45 - 8:15 - Breakfast (30 minutes)

 

8:15 - 8:25 - Words of Welcome (10 minutes) Kevin Druhan, Nova Scotia Department of Health

 

8:25 - 8:35 - An Update from SAS (10 Minutes) Wally Thiessen, SAS Canada

 

8:35 - 8:45 - SAS Global Forum 2010 (Seattle, WA) Postmortem (10 minutes) John Fahey, Reproductive Care Program of Nova Scotia

 

8:45 - 9:05 - PROC REPORT for Newbies (20 minutes) Hussain Jamshidi, Nova Scotia Department of Health

 

9:05 - 9:25 - Cluster Analysis Using SAS (20 minutes) Voytek Grus, Nova Scotia Power Inc.

 

9:25 - 9:40 - Introductions (15 minutes) Kevin Druhan, Nova Scotia Department of Health

 

9:40 - 10:00 - Coffee Break (20 minutes)

 

10:00 - 10:20 - SAS Enterprise Guide: A Primer (20 minutes) Josee Ranger-Lacroix, SAS Canada

 

10:20 - 10:30 - The SET Statement and Beyond (10 minutes) Pantelis Andreou, Dalhousie University

 

10:30 - 10:40 - Saving DATA steps with the PROC SQL Self-Join (10 minutes) Yan Wang , Population Health Research Unit, Dalhousie University

 

10:40 - 10:50 - Using the Data Step in PROC SQL (10 minutes) Jill Casey, Nova Scotia Department of Health

 

10:50 - 11:05 - Wrap-up and Prizes (15 minutes) Wally Thiessen, SAS Canada

 

copyright ©2016 Digital Nova Scotia
Powered by Wild Apricot Membership Software